Klassiek houdt van iedereen en iedereen houdt van klassiek! Klara strijkt voor de derde maal op rij neer in Brugge en hult het Concertgebouw en de rest van de Brugse binnenstad in een feestelijk muzikaal sfeertje.

Er is voor elk wat wils tijdens dit gevarieerde gratis evenement, dus aarzel niet om vrienden, familie, buren en zelfs wildvreemden mee te brengen!IEDEREEN-KLASSIEK

 

  1. Zelf muzikant? Poets dan alvast uw instrument op, blaas  alle spinnenwebben eruit en zet u schrap om deel uit te maken van De Langste Fanfare.
  2. Nood aan de helende werking van muziek? Ga langs in het kabinet van dr. Stouten en laat u adviseren over de ideale soundtrack bij uw diepste zielenroerselen.
  3. Schrapen die kelen en uit volle borst oefenen in de badkamer, want het grootste koor van Vlaanderen nodigt ook dit jaar iedereen uit om mee te zingen met Bach tijdens Zot van Bach.
  4. Shoppen op live klassieke muziek, tijdens Iedereen Klassiek kan het, want we palmen ook winkels als Fnac, Hema, Brooklyn en Scotch & Soda in en nemen op muzikale wijze de boel over.
  5. Dat u meer van beeldschermen houdt dan van muziek is geen excuus om er niet bij te zijn, want de familievoorstelling De magische piano voorziet de mooiste animatiefilms van Chopins pianomuziek.
  6. Klassiek is er voor iedereen en dat blijkt ook uit de sprookjesachtige voorstelling De toverfluit in een note(n)dop, naar Mozarts Toverfluit en met onder meer Maaike Cafmeyer.

Meer info

za 29.10.2016 / Iedereen Klassiek / Klara viert feest in Brugge!

Illustratie (c) Xavier Truant / Foto Tim Theo Deceunick