Sander De Winne en Bram De Looze zijn jonge muzikanten die nog maar recent hun debuut op het Werf-label maakten. Hun plaats op deze labelnight hebben zij meer dan verdient! Hun repertoire bestond uit composities die gecomponeerd waren door Sander De Winne die ook te horen zijn op zijn debuutalbom “Kosmos”. Ondanks de kleine bezetting van vanavond kwam de muziek toch goed tot zijn recht zonder de overige muzikanten die op de plaat van Sander De Winne te horen zijn. We kregen zeer ritmische passages te horen afgewisseld met passages die melodischer waren. De zanglijnen bestonden uit zowel klanken en brabbeltaal  als woorden. Sander De Winne maakte ook op een creatieve manier gebruik van de akoestiek van de ruimte om zijn klank te vormen. Een intiem concert met veel overtuiging gebracht!

Tekst Emile Mosar