1-concertgebouw-mc-jan-d_hondt

Te gast in het Concertgebouw: Symposium Oncologie

De werkgroep gynaecologische oncologie West-Vlaanderen organiseerde, namens de diensten Gynaecologie-Verloskunde van AZ Sint-Jan Brugge-Oostende AV, AZ Sint-Lucas Brugge, AZ Groeninge Kortrijk en AZ Delta Roeselare, een symposium met internationale experten op het gebied van de gynaecologische oncologie.

Dit vond plaats in de Kamermuziekzaal op zaterdagochtend 1 oktober. Op Foyer Parterre was er mogelijkheid om na te praten tijdens de koffiepauzes en lunch. De sponsors demonstreerden de nieuwste technologieën aan de verschillende sponsorstands.


Nog op zoek naar de geschikte locatie voor uw nieuwjaarsreceptie?

Boek nu uw nieuwjaarsreceptie in het Concertgebouw. event_bnp_maart_2014-52Met Forum 6 en Forum 7 op de hoogste verdiepingen van de Lantaarntoren organiseert u uw diner of receptie met de Brugse skyline als decor. Grote groepen tot 1000 personen kunnen terecht op de foyers. Laat u culinair verwennen door een van onze preferentiële cateraars en begin 2017 al meteen met een onvergetelijk evenement!

Contacteer ons voor een vrijblijvende offerte.