Heb je altijd al eens in een tijdmachine willen stappen om Mozart te ontmoeten? Wel, dan kom je vandaag al dicht bij zo’n ervaring.

Die mysterieuze tijdmachine kan je vinden in de inkomhal van het Concertgebouw. Daar staat nu al een rij, terwijl de zaal volstroomt voor Zot van Bach. Prioriteiten!

Door het stedelijk conservatorium mag je bovendien een écht instrument vasthouden. En er zijn pruiken en kostuums. De fotograaf vereeuwigt dit allemaal in een portretfoto voor op de schouw. Dat is toch bijna zotter dan Bach?

Neem ook zelf nog een foto met pruik en instrument. Gans de dag in de inkomhal van het Concertgebouw. Met muziekdeuntjes van het Logos Robotorkest op de achtergrond! Daar kies je trouwens zelf wat het orkest speelt. Erik Satie’s Gymnopédie of De vlucht van de hommel? Het robotorkest doet wat jij beveelt!